Not known Factual Statements About diş beyazlatma

Wiki Article



Your browser isn’t supported any more. Update it to get the most effective YouTube knowledge and our newest functions. Learn more

Öncelikle diş kliniği ile iletişime geçilip seansı rezervasyonu yapılır. Dişlerinizin mevcut durumu değerlendirilir ve diş beyazlatma işleminin sizin için uygun olup olmadığı belirlenir.

BupaAcıbadem Sigorta'nın poliçelendirme yetkisine sahip olduğumuzu hatırlatır, talep etmeniz durumunda sigorta danışmanlarımızla iletişime geçebileceğinizi belirtmek isteriz. Özel sağlık sigortası teklifi almayı unutmayın!

İlk olarak uzman hekimimiz tarafından muayene gerçekleştirilir. Muayene sonrası sağlıklı diş yapınız olup olmadığına ve diş beyazlatma uygulamasının uygulanabilirliğine göre hastaya en uygun diş beyazlatma tekniği belirlenir ve uygulama gerçekleştirilir.

Diş beyazlatma işlemi uzman hekim tarafından yapıldığı taktirde, bu işlemin herhangi bir zararı yoktur. Sadece bazı kişilerde beyazlatma tedavisi sonrası kısa bir süre soğuk sıcak hassasiyeti oluşabilmektedir.

Bir diğer çok fazla sorulan soru olan diş beyazlatma kalemi işe yarıyor mu sorusu işe kısaca evet diye yanıtlanabilir. Ev tipi diş beyazlatma yöntemleri arasında en sık uygulananlardan biri olan diş beyazlatma jeli uygulamaları kişilerin ağız ve diş sağlık durumlarına bağlı olarak son derece etkili diş beyazlatma fiyat ve verimli sonuçlar verebilmektedirler.

Dişlerde estetik görünümü olumsuz etkileyecek şekil ve dizilim bozuklukları olmasa da var olan rahatsız edici renklenmeler kişilerin gülüşlerinden memnun olmamasına ve buna bağlı olarak hem sosyal hem de psikolojik açıdan sorunlara neden olabilmektedir.

Diş beyazlatma işlemi için uygun olup olmadığınızı kesin olarak belirlemek için bir diş hekimine danışgentlemanız gerekmektedir. Diş hekiminiz, dişlerinizin ve diş etlerinizin durumunu değerlendirecek, ağız sağlığınızı inceleyecek ve sizing uygun bir tedavi programı diş beyazlatma tozu önerilecektir.

Diş beyazlatma fiyatları bu konuda akla ilk gelen sorulardan biri olsa da dilerseniz önce dişler neden sararır ve sararmış dişler nasıl eski beyaz haline getirilebilir ona bakalım.

Beyazlatma tedavisi uygulanan kişilerin bundan sonraki yaşamında bazı şeylere dikkat etmesi gerekmektedir.

Evde diş beyazlatmanın yollarından biri de diş beyazlatıcı macun, diş beyazlatıcı bant veya diş beyazlatıcı kalem kullanmaktır.

Kullanılan antibiyotik ilaçlar, dışarıdan gelen darbeler de dişlerin beyazlığını kaybetmesine neden olabilir. Bu durumda tedavi olarak devreye giren diş beyazlatmanın işlemi ile kısa sürede yeniden beyaz dişlere sahip olabilirsiniz.

Bazı yanlış diş beyazlatma işlemleri neticesinde dişlerde hassasiyet meydana gelebilir. Aslında diş beyazlatma işlemi sonrası hassasiyet normal olarak karşılanır ancak birkaç gün içinde bitmesi gerekir; azalmayan ve gittikçe artan diş hassasiyeti varsa mutlaka hekime durumu bildirmekte fayda olacaktır.

Diş beyazlatma fiyatlarını belirleyen temel faktörler ve uygulamaların fiyat aralıkları hakkındaki tüm bilgiler, aşağıda detaylıca açıklanmıştır:

Report this wiki page